Duikbrevet halen in 3 dagen!

Jawel dat klopt helemaal. U kunt bij ons uw PADI duikbrevet halen in 3 dagen!

De theorie is tegenwoordig geheel online op eigen leertempo met voldoende ondersteuning. De theorie is begrijpelijk en geschikt vanaf 10 jaar en ouder.

Voor de praktijkdagen van de duikcursus reist u af naar onze unieke locatie in Brabant. Op het recreatiepark beschikken wij over een verwarmd binnenbad en een duikmeer op loopafstand.

duikbrevet halen

Allemaal voorzien van omkleedmogelijkheden, toiletten en warme douches!

De cursuslocatie is dus voorzien van de nodige luxe waardoor de duikcursus niet alleen prettig, maar ook een korte cursusduur heeft van 3 cursusdagen.

Uw PADI duikbrevet halen in 2 cursusdagen is eventueel ook mogelijk. Dit kan in een kleinere groepsgrootte en enige snorkel- duikervaring is dan wel nodig.

Om uw PADI duikbrevet in 3 cursusdagen te halen is snorkel- duikervaring niet nodig. Wel een goede zwemvaardigheid.

Uw auto parkeren kan gratis op de ruime parkeerplaats. Een hapje eten en zelfs overnachten in een accommodatie of met eigen kampeermiddel is mogelijk.

Het is zelfs mogelijk om op het recreatiepark na de duikcursus een balletje te slaan op de 9 holes golfbaan.  

Waarom zou u kiezen voor Duikcursus.nl?

Niet alleen vanwege onze unieke en luxe locatie natuurlijk. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het opleiden van duikers. Niet voor niets hebben wij de 10de Elite award mogen ontvangen van PADI.

PADI is daarnaast verreweg de bekendste en grootste duikorganisatie van de wereld. U kunt dan ook met een PADI duikbrevet overal terecht om te duiken!

elite award duikbrevet halen

Wij werken met gecertificeerde en ervaren Nederlandse PADI instructeurs.

Vanwege de grootte vraag naar PADI duikopleidingen geven wij momenteel geen SSI duikcursussen. U kunt hier wel informatie over vragen per e-mail.

De 1ste stap van uw duikavontuur kan een introductieduik zijn, dit is echter geen voorwaarden om te mogen deelnemen aan de PADI Open Water Diver.

Een goede gezondheid en kunnen zwemmen is wel echt een voorwaarden. 

Na het behalen van uw PADI duikbrevet is het mogelijk om verder te gaan leren via het PADI systeem. Zo geven wij ook diverse vervolgcursussen waaronder de Advanced en Rescue Diver duikcursus.

vervolg duikbrevet halen

Naast de diverse vervolgcursussen bestaat het PADI leersysteem ook uit diverse specialties. Kleinere vervolgcursussen.

Een greep uit ons aanbod:

Tot slot bieden wij opfriscursussen op maat aan. Wij bekijken waar eventueel de problemen zijn en gaan hiermee aan de slag.

Wist u dat een opfriscursus verplicht is na 6 maanden niet te hebben gedoken?

Dit geldt ook als u aan een eventuele PADI vervolgcursus wil gaan deelnemen.

+10 Jaar Actief

Online Theorie

PADI Elite Award

Gebaseerd op 52 recensies.
Sam “SamVloemans” Vloemans
Sam “SamVloemans” Vloemans
19/10/2021
Zeer goede cursus! Alles werd zeer duidelijk uitgelegd en met de goede begeleiding van de instructeur Bart voel je je onder water direct op je gemak! Zeker een aanrader.
Florent Geerts
Florent Geerts
17/10/2021
Very knowledgeable and pleasant instructors. Would highly recommend.
Debby Lausberg
Debby Lausberg
11/10/2021
Samen met mijn partner de cursus 'Open Water Diver' gevolgd bij Bart in Bladel. Het was prettig om in een kleine groep van 5 mensen de cursus te volgen. Hierdoor is het voor iedereen goed te volgen en is er ook tijd om individueel extra uitleg te geven indien nodig. Ik vond het ook prettig dat het zwembad en de duikspot dicht bij elkaar zijn.
Ruud God
Ruud God
11/10/2021
Eind september samen met mijn partner de Padi Open Water Diver cursus gevolgd bij Bart. DIt was een zeer prettige ervaring. Goede faciliteiten, goed materiaal en voldoende individuele aandacht voor alle cursisten. Daarnaast direct een goed advies gekregen over de aanschaf van eigen uitrusting. Dankzij hulp van Bart hebben we afgelopen weekend al zelfstandig kunnen duiken. Absoluut een aanrader!
Guido Geerts
Guido Geerts
06/10/2021
De Padi cursus bij Duik.cursus.nl gedaan met in totaal 4 familie-leden. Zeer tevreden met de professionaliteit en evenzo de goede accomodatie. Het verwarmde zwembad, het grote natuurbad en de fijne douches/toiletten bij de hand. Alles top geregeld; een zeer kundig verzorgde cursus gelardeerd met een goede vleug brabantse gezelligheid. Wij waren zeer tevreden.
Eva Imming
Eva Imming
22/09/2021
Hele leuke leerzame dagen gehad tijdens de open water cursus. Dankjewel Bart voor de fijne cursus en de goede sfeer!
Sanne Wevers
Sanne Wevers
22/09/2021
Ik vond de duikcursus een super leuke ervaring! De instructeur heeft erg veel ervaring en geduld om je op je eigen tempo te laten leren. Ik vond het erg spannend om te gaan duiken, maar door het vertrouwen en de rust die Bart uitstraalt, zet je elke keer op de juiste momenten het vervolgstapje in het leren van de vaardigheden. Bart begrijpt goed dat de onderwaterwereld voor veel mensen een nieuwe wereld is, waar hij je met veel enthousiasme over kan vertellen en je de kans geeft om deze nieuwe wereld te leren kennen op jouw manier en tempo. Ik zou het zeker aanraden om duiken te leren bij Duikcursus.nl.
suzanne korst
suzanne korst
15/09/2021
Hi Bart, Iet wat later maar nogmaals ontzettend dank voor de professionele begeleiding. Pepijn heeft een leerzame en goede duikcursus van je gehad! Het was echt een succes. Groetjes suzanne and Pepijn
sebastiaan2222
sebastiaan2222
07/09/2021
Zeer leerzame en leuke duikcursus gevolgd bij Bart van duikcursus.nl. Cursus gevolgd met 5 personen. In principe worden de lessen plenair gegeven maar er is ook veel aandacht voor de individu. Zeker als de groep in een bepaalde stap al wat verder is! Zeker aan te bevelen.
Liselotte Robbe
Liselotte Robbe
07/09/2021

Overzicht van onze duikcursussen