PADI | SSI duikschool contact

Wij zijn als officiële PADI duikschool en SSI duikschool gevestigd op 5 sterren recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel.

Goed bereikbaar en op korte afstand van Eindhoven en Turnhout (België). Kijk ook naar de diverse mogelijkheden om te overnachten op het recreatiepark. 

Heeft u de website bekeken en bent u toch nog op zoek naar meer informatie of heeft u een vraag over een duikcursus. De duikschool zelf is bereikbaar per e-mail, WhatsApp en telefoon.

PADI SSI duikschool

Nemen wij de telefoon niet op. Ga ervan uit dat wij dan onderwater zitten. Wij bellen u dan zelf even terug.

Wij zijn in de winterperiode oktober t/m maart niet open, maar wel bereikbaar.

Geen reactie ontvangen binnen 24 uur? Bekijk dan ook even uw spam folder.

PADI | SSI duikschool contactgegevens
Duikcursus.nl PADI Dive Resort | S-23055
SSI Dive Center | 714129
Adres: Troprijt 10
5531NA Bladel, Nederland
Telefoon: NL 0650961460
BE +31650961460
E-mail: info@duikcursus.nl
KvK: 18076509 – DiveDesign

Veel gestelde vragen | FAQ

Een aantal vragen en antwoorden hebben wij voor u verzameld. Staat uw vraag er niet bij, stuur gerust een e-mail, Whatsapp of bel naar de duikschool zelf.

Waar zijn de cursusprijzen te vinden? Al onze cursusprijzen staan vermeld bij de desbetreffende duikcursus.

Waar zijn de cursusdatums te vinden? De cursusdatums zijn te vinden zodra u op de knop “inschrijven” klikt.

Staan de cursusdatums en tijden vast? Ja, tenzij u een aanmelding gaat doen waarbij u als groep inschrijft.

Wat is nu eigenlijk de 1ste duikcursus? De basis duikcursus is de Open Water Diver duikcursus. Dit is de complete duikcursus om te mogen gaan duiken.

Kan ik aanmelden met maar 1 persoon? Aanmelden met 1 persoon is mogelijk, wij maken er een cursusgroep van met maximaal 2 – 5 cursisten of privé 1:1.

Vanaf welke leeftijd kan ik deelnemen? Deelnemen mag al vanaf 10 jaar, wij adviseren altijd wel een check door uw (huis)arts.

Hoe zit het met een medische keuring? Het is aan te raden een duikkeuring te doen. Aan de hand van een medische vragenlijst zal beoordeeld worden of deze wel of niet verplicht is. Bekijk hier de vragenlijst.

Kunnen personen ook komen kijken? Komen kijken is geen enkel probleem, maar meedoen met de duikcursus zelf is helaas niet mogelijk. Alleen cursisten die zijn ingeschreven mogen meedoen. Er zijn wel andere opties zoals een opfris duikcursus in het zwembad of buitenwater.

Verblijven of overnachten mogelijk? Dit kunt u eventueel zelf regelen met het recreatiepark of elders ergens in de omgeving.

Zelfstandig duiken in het duikmeer? Het duikmeer is geen openbare locatie om te mogen duiken. Duiken is alleen toegestaan door instructeurs en cursisten van onze duikschool.

+10 Jaar Actief

Online Theorie

PADI Elite Award

Gebaseerd op 52 recensies.
Sam “SamVloemans” Vloemans
Sam “SamVloemans” Vloemans
19/10/2021
Zeer goede cursus! Alles werd zeer duidelijk uitgelegd en met de goede begeleiding van de instructeur Bart voel je je onder water direct op je gemak! Zeker een aanrader.
Florent Geerts
Florent Geerts
17/10/2021
Very knowledgeable and pleasant instructors. Would highly recommend.
Debby Lausberg
Debby Lausberg
11/10/2021
Samen met mijn partner de cursus 'Open Water Diver' gevolgd bij Bart in Bladel. Het was prettig om in een kleine groep van 5 mensen de cursus te volgen. Hierdoor is het voor iedereen goed te volgen en is er ook tijd om individueel extra uitleg te geven indien nodig. Ik vond het ook prettig dat het zwembad en de duikspot dicht bij elkaar zijn.
Ruud God
Ruud God
11/10/2021
Eind september samen met mijn partner de Padi Open Water Diver cursus gevolgd bij Bart. DIt was een zeer prettige ervaring. Goede faciliteiten, goed materiaal en voldoende individuele aandacht voor alle cursisten. Daarnaast direct een goed advies gekregen over de aanschaf van eigen uitrusting. Dankzij hulp van Bart hebben we afgelopen weekend al zelfstandig kunnen duiken. Absoluut een aanrader!
Guido Geerts
Guido Geerts
06/10/2021
De Padi cursus bij Duik.cursus.nl gedaan met in totaal 4 familie-leden. Zeer tevreden met de professionaliteit en evenzo de goede accomodatie. Het verwarmde zwembad, het grote natuurbad en de fijne douches/toiletten bij de hand. Alles top geregeld; een zeer kundig verzorgde cursus gelardeerd met een goede vleug brabantse gezelligheid. Wij waren zeer tevreden.
Eva Imming
Eva Imming
22/09/2021
Hele leuke leerzame dagen gehad tijdens de open water cursus. Dankjewel Bart voor de fijne cursus en de goede sfeer!
Sanne Wevers
Sanne Wevers
22/09/2021
Ik vond de duikcursus een super leuke ervaring! De instructeur heeft erg veel ervaring en geduld om je op je eigen tempo te laten leren. Ik vond het erg spannend om te gaan duiken, maar door het vertrouwen en de rust die Bart uitstraalt, zet je elke keer op de juiste momenten het vervolgstapje in het leren van de vaardigheden. Bart begrijpt goed dat de onderwaterwereld voor veel mensen een nieuwe wereld is, waar hij je met veel enthousiasme over kan vertellen en je de kans geeft om deze nieuwe wereld te leren kennen op jouw manier en tempo. Ik zou het zeker aanraden om duiken te leren bij Duikcursus.nl.
suzanne korst
suzanne korst
15/09/2021
Hi Bart, Iet wat later maar nogmaals ontzettend dank voor de professionele begeleiding. Pepijn heeft een leerzame en goede duikcursus van je gehad! Het was echt een succes. Groetjes suzanne and Pepijn
sebastiaan2222
sebastiaan2222
07/09/2021
Zeer leerzame en leuke duikcursus gevolgd bij Bart van duikcursus.nl. Cursus gevolgd met 5 personen. In principe worden de lessen plenair gegeven maar er is ook veel aandacht voor de individu. Zeker als de groep in een bepaalde stap al wat verder is! Zeker aan te bevelen.
Liselotte Robbe
Liselotte Robbe
07/09/2021