Cursus reviews van cursisten

Zo geregeld na een belletje

Rated 5 out of 5

Ik heb alleen mijn e-learning gedaan bij deze duikschool daarna mijn brevet gehaald in Egypte.. had 1 probleempje met het toevoegen van mijn brevet .. Bart gebeld die heeft me advies gegeven wat te doen .. gedaan wat hij zei en binnen 2 uren alles geregeld door padi .. super bedankt Bart 👌

Carla

Duikcursus

Rated 5 out of 5

Erg leuke en professionele lessen, binnen 3 dagen had ik mijn brevet. Kan het iedereen aanraden

David Berden

Aanrader!

Rated 5 out of 5

Vanmorgen de 3 daagse Open Water duikcursus succesvol afgesloten samen met mijn dochter. Super lokatie waar je zowel je binnen- als buitenwaterduiken leert. Douche en omkleed gelegenheden aanwezig wat het extra comfortabel maakt. Genoten van de deskundige en prettige manier van lesgeven door Bart. Met name de rust die hij uitstraalt onder water geeft je veel vertrouwen. Kortom een aanrader!

Erik en Fenne

Geweldig weekend, super georganiseerd

Rated 5 out of 5

Vorig weekend samen onze Padi gehaald. Onder leiding van Bart een zeer ontspannen en gezellige cursus kunnen volgen. De cursus is goed georganiseerd, met duidelijke instructies tijdens de duiken. Wanneer je moeite hebt met een bepaalde opdracht wordt er uitgebreid de tijd genomen om te kijken hoe dit kan worden opgelost. Tussen de duiken door is er tijd voor ontspanning en gezellig bijpraten. Al met al een aanrader, wij komen zeker nog eens terug voor verdere cursussen!

Thijs en Inge

Ideale duikcursus!

Rated 5 out of 5

Hele fijne duikschool om je PADI te halen. Thuis de theorie en in 2 dagen de praktijk, was voor ons perfect! Zeker vergeleken met het alternatief van 8 avonden. Bart deed niks gehaast, alles werd duidelijk uitgelegd en je krijgt goede feedback op hoe je de oefeningen uitvoert. Absolute aanrader!

Thijs

Super ervaring op een super duikschool

Rated 5 out of 5

Gisteren hebben wij onze duikcursus afgesloten. Veel geleerd en veel overwonnen. Zelfs oorproblemen opgelost. Angela is erg geduldig en straalt veel rust uit. Kortom wij hebben het erg fijn gehad en super genoten. Zeker een aanrader! Onwijs bedankt Angela en Bart ( voor alle informatie).

Leontien en Isabel

Goede duikschool

Rated 5 out of 5

Goede duikschool waarbij alles rustig wordt uitgelegd. Bart is een geweldige instructeur. Goede locatie en top materiaal wat er gebruikt wordt. Voor de vervolg cursus komen we zeker hier terug.

John en shannon

Cursus reviews van facebook

  Sinds gisteren in het bezit van een open water padi brevet. Ondanks de slechte weersomstandigheden en het koude water een fantastisch en leerzaam weekend! Bart, dankzij jou enthousiasme en geduld (met maskers klaren en afblazende ademautomaten ) hebben wij ons brevet kunnen halen. Bedankt hiervoor!

  Alex van der Zwaluw Avatar Alex van der Zwaluw
  april 30, 2018

  Onze dochters (11 en 14) hebben afgelopen weekend hun duikbrevet gehaald. Het was pittig (zeker door het koude weer en water), maar die meiden bleven enthousiast. Bart zorgde, met heel veel geduld en enthousiasme, voor voldoende afwisseling waardoor de combinatie van theorie en praktijk uitstekend was vol te houden. Wij hebben zelf, na 15 jaar niet gedoken te hebben, weer een check up duik gemaakt met Bart. Eerst in het zwembad, maar daarna met z’n allen in het meer. Helemaal te gek. Bart, je hebt echt top! Bedankt voor een fantastische ervaring.

  Esmeralda van der Plas Avatar Esmeralda van der Plas
  mei 3, 2017

  Geweldige duikschool!Kleinschalig en super begeleiding!

  Sylvia van Pinxteren Avatar Sylvia van Pinxteren
  juni 16, 2015

+10 Jaar Actief

Online Theorie

PADI Elite Award

Gebaseerd op 77 recensies.
Gerdjan van Hagen
Gerdjan van Hagen
30/08/2022
Hartstikke leuke cursus. Door problemen met oor niet in 1 weekend brevet kunnen halen maar dankzij flexibiliteit van de duikschool toch alles kunnen halen uiteindelijk. Bedankt 👍
Sven Wilmsen
Sven Wilmsen
25/08/2022
Zeer duidelijk en goede lesgevers. Ideaal voor mensen die altijd hebben willen leren duiken maar niet te veel tijd over hebben. Ik zou dit iedereen aanraden die wil beginnen met duiken. Angela en Bart nogmaals bedankt voor de duidelijke en gestructureerde lessen groeten Sven
mark polet
mark polet
05/08/2022
Hele goede eerste duikervaring gehad bij Duikcursus.nl. De instructeur (Bart) neemt rustig de tijd om alles duidelijk uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. Er hing gedurende de hele cursus een ontspannen sfeer en ik heb in een veilige omgeving mijn eerste duikervaring opgedaan met een goed onderhouden uitrusting. Het volgen van deze cursus heeft mij een goed, veilig en voorbereid gevoel gegeven voor mijn toekomstige duiken
Dirk Heesterbeek
Dirk Heesterbeek
02/08/2022
Nick van der Ven
Nick van der Ven
25/07/2022
Professionele mensen, goede uitleg en nemen de tijd om iets goed aan te leren!
hoi doei
hoi doei
17/07/2022
Froukje Hiel
Froukje Hiel
11/07/2022
Op een leuke manier de PADI gehaald met een fijne instructeur (Bart).
Lynn Jansen
Lynn Jansen
29/06/2022
Hele fijne en kundige begeleiding gehad van Bart in deze cursus. Erg tevreden!
Joost Maas
Joost Maas
28/06/2022
Bart legt alles duidelijk en geduldig uit. Aanrader!
Betthe
Betthe
27/06/2022